maanantai 13. heinäkuuta 2015

Junamatka veneelleMääräaikainen työsuhteeni päättyi 30.6.2015. Olin sopinut pitäväni kaksi viimeistä päivää vapaana, mutta se ei onnistunutkaan. Työkaveri oli sopinut uuden netin asennuksen toimistolle juuri tälle minun viimeiselle työviikolle. Siinä meni minulta kaksi ja puoli arvokasta työpäivää hukkaan. Junaliput oli ostettu sunnuntaille 28.6. eikä auttanut kuin lähteä matkaan.

Poikamme Ville vei meidät asemalle. Raahauduimme seitsemän ison matkakassin kanssa raiteelle. Onneksi Ville oli auttamassa.  Matkaan valmistautuminen kiireellä ei ole mitään herkkua. Kun istuimme Pendolinossa, tiesin, että paljon tärkeää jäi pakkaamatta. Oli kuitenkin suuri helpotus olla matkalla. Puolen vuoden juokseminen on nyt ohi ja kohta ollaan merellä.

Pasilan asemalla oli vaihto Karjaan junaan. Hirveällä tohinalla juostiin toiselle raiteelle, portaat ylös ja portaat alas. Vaihtoaikaa oli vajaat 15 minuuttia. Siinä huokaistiin, että ehdittiin. Mutta Karjaan junaa ei koskaan tullutkaan. Juna oli peruttu sähkötöiden takia. Onneksi oli sille illalle vielä yksi juna Inkooseen. 

Siinä sitä istuttiin kassivuoren kanssa pari tuntia ja odotettiin. Veneenrakentajamme Risto oli Mersun kanssa meitä vastassa Inkoon asemalla. Päästiin mukavasti veneelle yhdeksän aikaan. Kapteenin ryyppy oli paikallaan, kun vihdoinkin olimme veneellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti